0208 111 Piccadilly

Value: £1.5m

Client: Bruntwood

Structural Engineer: DW Consulting

Quantity Surveyor:

Contractor: Brown and Bancroft

Internal refurbishment of 17 storey office building in Manchester city centre.

The project involves the refurbishment of several key spaces within this large office building located at the bottom of Station Approach, in order to change both the internal aesthetics and customer experience of the building. Works have been undertaken to create a calm, contemporary reception experience, creation of new customer lounge and evolved workspace at level 1 which is directly linked to reception via a feature accommodation stair, and creation of two new floors of high quality serviced office space at levels 03 and 05.

The scheme is currently on site and is due to complete late 2017.